reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Dřeň s Cinzanem

Granita al Cinzano

(6 porcí)

  • 450 ml vody
  • 185 g třtinového cukru
  • bazalka
  • 5 pomerančů
  • Cinzano bianco

Do kastrůlku s 250 ml vody nastrouháme pomerančovou kůru, přisypeme třtinový cukr a ohřejeme, jakmile se cukr rozpustí, necháme směs vychladnout. Do 200 ml vody natrháme lístky bazalky a rozmixujeme. Vychladlou směs přecedíme a smícháme s bazalkovou vodou. Dáme do mrazáku na několik hodin. Směs musíme několikrát promíchat, aby nevznikl led, ale tříšť. Dřeň servírujeme zalitou Cinzanem, ozdobíme plátkem pomeranče.

Zdroj: S Italem v kuchyni iprima TV Prima Makro http://www.sitalemvkuchyni.cz/recept/Granita-al-Cinzano/

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.