reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Drůbeží salát s pórkem a pomerančem

 

  • 300 g zbylého drůbežího pečeného masa
  • 250 g bílé části pórku
  • 2 sterilované kapie
  • 1 velký pomeranč
  • 100 g majonézy
  • 50 g zakysané smetany
  • citrónová šťáva
  • sůl
  • špetka kari koření
  • hlávkový salát
  • citrón a pomeranč na ozdobu

Drůbeží maso nakrájíme na kostičky, uvařenou bílou část pórku na proužky, kapie na kostičky, nakrájíme pomeranč, který jsme zbavili bílých blanek. Přidáme majonézu, smetanu, špetku kari, sůl a citrónovou šťávu a vše zlehka promícháme. Salát vychladíme. Podáváme ve skleněných pohárech na opraných osušených listech hlávkového salátu. Zdobíme plátky citrónu, pomeranče a kapie.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.