reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Marinovaný kapr

 

  • 4 porce vařeného kapra
  • 150 g majonézy
  • 1 oloupané nastrouhané jablko
  • 1 lžíce strouhaného křenu
  • 1 rozmačkaný nebo prolisovaný banán
  • 1 nastrouhaná sladkokyselá okurka
  • lžička nasekaných kaparů
  • 2 lžíce suchého bílého vína
  • citrónová šťáva a špetka cukru
  • sůl, bílý pepř

Majonézu dobře promícháme se všemi přísadami. Porce vařeného kapra co nejvíce vykostíme a dáme do misky, přelijeme majonézovou marinádou a v chladu necháme minimálně dvě hodiny odležet. Podáváme jako slavnostní předkrm nebo jako lehkou večeři s pečivem.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.