reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Dušené hovězí podle babičky, šťouchaný brambor

Suroviny

  • hovězí maso zadní
  • hladká mouka 4 lžíce
  • cibule 1 ks
  • sůl
  • sádlo/olej 2 lžíce
  • plnotučná hořčice 4 lžíce
  • pepř
  • brambory

Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí a obalíme v mouce. V papiňáku rozpustíme sádlo, zpěníme nakrájenou cibuli, vložíme maso a z obou stran opečeme, potom zalejeme vodou tak, aby bylo maso ponořené. Dusíme 25-35 minut.
Brambory oloupeme, nakrájíme, uvaříme v osolené vodě, slijeme a rozšťoucháme.

Zdroj: Dušené hovězí podle babičky, šťouchaný brambor; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/dusene-hovezi-podle-babicky-stouchany-brambor  [On-line 17.02.2017]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.