reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Farmářský jihotyrolský chléb

na 350 chlebových placek

  • 13 kg žitné mouky
  • 8 kg pšeničné mouky
  • 2 kg celozrnné mouky
  • 700 g soli
  • cukru 2 hrsti
  • 4 hrsti kmínu a fenyklu
  • ½ kg pšeničných klíčků

Kvašení těsta asi na 25 °C 1 hodinu.

Péct pět minut – spodní teplo asi 200 °C a vrchní asi 300 °C.

Zdroj: Farmářský jihotyrolský chléb; ČT – Kluci v akci http://www.ceskatelevize.cz/porady/10084897100-kluci-v-akci/1137-recepty/?recept=1125 [On-line 30.11.2012]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.