reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Fenyklový salát

Ingredience

  • 3 fenykly
  • 1 citron
  • Olivový olej
  • Sůl
  • Čerstvě mletý pepř
  • 200 g uzeného pstruha
  • Sušená rajčata

Fenykl zbavíme stonků, rozkrojíme ho napůl a odřízneme mu košťál. Krájet ho budeme na slaboučké plátky. Přidáme šťávu z půlky citronu, olej, sůl a pepř. Nakrájíme rajčata. Vše smícháme. Naservírujeme s rybou.

Zdroj: Fenyklový salát; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/1961-fenyklovy-salat/ [On-line 30.01.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.