reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Filety z candáta

2 porce

Ingredience

  • 2 filety z candáta (každý 180 g)
  • 2 lžíce přepuštěného másla
  • 2 stroužky česneku
  • Čerstvý tymián
  • Sůl
  • Pepř
  • 1 citron
  • 1 lžíce másla
  • Výhonky hrášku
  • Hladká mouka na poprášení

Filety rozkrájíme na porce. Osolíme a opepříme. Na pánvi rozpustíme přepuštěné máslo. Aby se nám ryba nepřichytla na pánev, kůži poprášíme moukou.

Nejprve vložíme na pánev kusy ryby kůží dolu. Rybu opékáme a ověřujeme, jestli se nepřichytila. Pak porce ji obrátíme.

Po chvíli přidáme do pánve stroužky česneku a tymián. Ryby pokapeme citrónovou šťávou. Ke konci přidáme kus klasického másla. Filety vyndáme na talíř a pokapeme máslem z pánve.

Když kůži filetů z ryb obalíte moUkou, nepřichytí se na pánvi.

Zdroj: Filety z candáta; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/1667-filety-z-candata/ [On-line 19.01.2014]

Nelze komentovat.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.