reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Finger foods

Ingredience

  • mozzarella s cherry rajčátkem a bazalkou:
  • třešňové mozzarelly 100 g
  • cherry rajčata 100 g
  • lístky čerstvé bazalky 1 dávka
  • balzamiková redukce 10 ml
  • olivový olej 10 ml
  • tatarák z uzeného lososa:
  • uzený losos 100 g
  • olivový olej 20 ml
  • čerstvá zelená petrželka 1 dávka
  • sůl a pepř 0 špetek

1. Do první nádobky vložíme jednu přepůlenou cherry mozzarellu, 2 lístky čerstvé bazalky, jedno přepůlené cherry rajčátko a zakápneme balzamikovou redukcí a olivovým olejem

2. Na tatarák z uzeného lososa si nakrájíme rybu na drobné kostičky, které v misce smícháme s kapkou olivového oleje, přidáme nadrobno nakrájenou petrželku a dochutíme solí a pepřem. Poté rozporcujeme do nádobek a ozdobíme kouskem čerstvé petrželky. (Kdo má rád kopr, může ho přidat místo zelené petržele).

3. Celozrnný toustový chléb opečeme v toustovači a podáváme k předkrmu. Vše servírujeme za studena

Zdroj: Finger foods; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/finger-foods [On-line 28.05.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.