reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Foccacia s hruškami a gorgonzolou

Ingredience

  • 2 hrušky
  • 1 červená cibule
  • 200 g gorgonzoly
  • Olivový olej
  • Pepř
  • Snítka čerstvého rozmarýnu

Hrušky zbavíme jádřinců a nakrájíme na měsíčky. Těsto si dáme na tác. Cibuli nakrájíme na měsíčky. Celý pepř rozdrtíme v hmoždíři. Hrušky, cibuli a gorgonzolu rozprostřeme na těsto. Posypeme pepřem a rozmarýnem. Nakonec pokapeme olejem. Pečeme 20 minut ve vyhřáté troubě na 190 stupňů. Rozkrájíme a můžeme podávat.

Zdroj: Foccacia s hruškami a gorgonzolou; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2084-foccacia-s-hruskami-a-gorgonzolou/ [On-line 05.09.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.