Ingredience
- 2 hrušky
- 1 červená cibule
- 200 g gorgonzoly
- Olivový olej
- Pepř
- Snítka čerstvého rozmarýnu
Hrušky zbavíme jádřinců a nakrájíme na měsíčky. Těsto si dáme na tác. Cibuli nakrájíme na měsíčky. Celý pepř rozdrtíme v hmoždíři. Hrušky, cibuli a gorgonzolu rozprostřeme na těsto. Posypeme pepřem a rozmarýnem. Nakonec pokapeme olejem. Pečeme 20 minut ve vyhřáté troubě na 190 stupňů. Rozkrájíme a můžeme podávat.
Zdroj: Foccacia s hruškami a gorgonzolou; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2084-foccacia-s-hruskami-a-gorgonzolou/ [On-line 05.09.2014]
Poslední tip, trik či komentář