- 300 g vepřového masa
- 300 g kuřecího masa
- 300 g hovězího masa
- bagetky
Mangová omáčka
- 1 mango
- lžička majonézy
- 1 stroužek česneku
- curry
Vše rozmixujeme a dáme do mističky.
Rajská omáčka
- 1 rajský protlak
- kapary
- 1 stroužek česneku
- sůl, pepř
Vše pečlivě promícháme a dáme do mističky.
Brynzová omáčka
- 100 g brynzy
- 1 bílý jogurt
- 1 stroužek česneku
- chilli papričky
Brynzu utřeme, smícháme s jogurtem, rozetřeným česnekem a drobně nakrájenými chilli.
Maso nakrájíme na kostičky. Do nádoby na fondue dáme rozehřát olej. Maso opečeme a jíme s předem připravenými omáčkami. Jako přílohu podáváme rozpečené bagetky s bylinkovým máslem.
Zdroj: TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/fondue-se-zeleninou-bagetkami [On-line 2.5.2011], citace
Poslední tip, trik či komentář