reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Francouzská cibulačka

Ingredience

  • 300 g cibule
  • 60 g másla
  • 1 lžička cukru
  • 1 dl bílého vína
  • 1 l vývaru
  • 1 lžíce sušeného tymiánu
  • Pepř
  • Mouka
  • 1 bageta
  • 100 g brynzy

Bagetu nakrájíme na kolečka, která namažeme brynzou a dozlatova opečeme v troubě. Rozehřejeme si máslo a začneme pozvolna smažit na větší kousky nakrájenou cibuli. Jen co lehce zezlátne, přidáme cukr, který necháme zkaramelizovat. Přisypeme mouku a přilijeme víno a vývar. Dochutíme tymiánem a necháme 20 minut vařit.

Zdroj: Francouzská cibulačka; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2392-francouzska-cibulacka/ [On-line 14.02.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.