reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Francouzská krémová cibulačka

Ingredience

  • cibule 1 kg
  • kus másla 1 dávka
  • smetana 1 kus
  • drůbeží vývar 1 l
  • cukr 1 lžíce
  • sůl a pepř 1 špetka

Cibuli nakrájíme na jemná půlkolečka. Osmažíme na másle, zasypeme cukrem a zkaramelizujeme. Poté zalijeme vývarem, osolíme, opepříme a vaříme minimálně 20 minut. Poté rozmixujeme a přidáme smetanu. Podáváme s tousty, které můžeme zapéct se sýrem.

Zdroj: Francouzská krémová cibulačka; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/francouzska-kremova-cibulacka [On-line 24.02.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.