reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Francouzské brambory

  • uzené maso 400 g
  • anglická slanina 300 g
  • eidam 300 g
  • brambory 1.5 kg
  • pepř 1 špetka
  • sůl 0.5 lžičky
  • smetana 250 ml
  • vejce 2 kusy
  • cibule 2 kusy

Brambory uvaříme ve slupce. Po vychladnutí je oloupeme a promačkáme přes sítko. Přidáme na cibuli osmahlé uzené maso a slaninu. Osolíme a opepříme. Poté vše promícháme, dosolíme, dopepříme, zalijeme šlehačkou s rozkvedlanými vejci a bohatě posypeme strouhaným sýrem a dáme zapéct do trouby.

Zdroj:  Francouzské brambory; Prostřeno TV Primahttp://www.iprima.cz/prostreno/recepty/francouzske-brambory [On-line 2.4.2012]

loading...

Vložit komentář

 

 

 

Můžete využít tyto HTML tagy

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


pět − = 0


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.