reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Růžový toust

  • 1 vejce
  • velká lžíce tresky v oleji (losos v oleji)
  • 2 velká bageta
  • olej 200 ml
  • sůl 1 špetka
  • 1 jarní cibulka
  • ledový salát na ozdobu
  • 1 citron

Z celého vejce a oleje si v mixéru nejprve uděláme vlastní majonézu. Pomalu lijeme tenký pramínek oleje do zhoustnutí. Pak přidáme tresku – opatrně dále promixujeme s majonézou a dle chuti přisolíme. Podáváme na lehce opečeném toustu z bagety a přizdobíme natí, zeleninou, citronem.

Zdroj: Růžový toust; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/ruzovy-toust [On-line 3.4.2012]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.