reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





Poslední tip, trik či komentář

reklama

 

Francouzské brambory

Ingredience

  • uzené maso 400 g
  • anglická slanina 300 g
  • eidam 300 g
  • brambory 1.5 kg
  • pepř 1 špetka
  • sůl 0.5 lžiček
  • smetana 250 ml
  • vejce 2 kusy
  • cibule 2 kusy

Brambory uvaříme ve slupce. Po vychladnutí je oloupeme a promačkáme přes sítko. Přidáme na cibuli osmahlé uzené maso a slaninu. Osolíme a opepříme. Poté vše promícháme, dosolíme, dopepříme, zalijeme šlehačkou s rozkvedlanými vejci a bohatě posypeme strouhaným sýrem a dáme zapéct do trouby.

Zdroj: Francouzské brambory; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/francouzske-brambory [On-line 09.01.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.