reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Francouzský toast

Suroviny

  • toastový chléb, rohlík, bageta nebo brioška
  • vejce
  • smetana 33%
  • vanilkový cukr
  • skořice
  • moučkový cukr
  • šlehačka
  • máslo
  • med nebo javorový sirup

Vejce rozšleháme se smetanou a částí vanilkového cukru a skořice.
Plátky toastového chleba nebo briošky namočíme do rozšlehaného vejce a opečeme je na másle.
Hotové toasty dáme okapat na ubrousek, posypeme cukrem a můžeme potřít jamem, pokapat medem nebo sirupem.

Zdroj: Francouzský toast; Ohnivý kuře – TV Prima http://web.iprima.cz/kure/recepty/francouzsky-toast: [On-line 03.06.2016]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.