Suroviny:
- jehněčí maso
- jehněčí játra
- 1 plátek fenyklu
- 1 červená paprika
- hrášek
- artyčoky
- 4 menší brambory
- 1/2 červené cibule
- 1 stroužek česneku
- olivový olej
- sůl
- pepř
Jehněčí maso i játra nakrájíme na kostičky, osolíme a opepříme. Na pánvičce rozehřejeme olivový olej a orestujeme na něm nakrájený česnek, po chvíli přidáme cibuli a promícháme. Na vedlejší pánvi orestujeme maso a pak ho přidáme k cibuli a česneku. Potom zvlášť orestujeme játra, přihodíme k nim fenykl a opět vložíme ke směsi na vedlejší pánvi.
Postupně přisypeme ještě nakrájenou papriku, hrášek, oloupané brambory vařené ve slupce a artyčoky. Vše osolíme a opepříme. Podlijeme trochou vody, promícháme, nandáme na talíř a pokapeme olivovým olejem.
Zdroj: FRITO MALORQUIN; Teď vaří šéf! III – TV Prima http://www.iprima.cz/ted-vari-sef-iii-recepty-na-menu-ze-3-dilu#null [On-line 20.10.2015]
Poslední tip, trik či komentář