reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

FRITO MALORQUIN

Suroviny:

  • jehněčí maso
  • jehněčí játra
  • 1 plátek fenyklu
  • 1 červená paprika
  • hrášek
  • artyčoky
  • 4 menší brambory
  • 1/2 červené cibule
  • 1 stroužek česneku
  • olivový olej
  • sůl
  • pepř

Jehněčí maso i játra nakrájíme na kostičky, osolíme a opepříme. Na pánvičce rozehřejeme olivový olej a orestujeme na něm nakrájený česnek, po chvíli přidáme cibuli a promícháme. Na vedlejší pánvi orestujeme maso a pak ho přidáme k cibuli a česneku. Potom zvlášť orestujeme játra, přihodíme k nim fenykl a opět vložíme ke směsi na vedlejší pánvi.

Postupně přisypeme ještě nakrájenou papriku, hrášek, oloupané brambory vařené ve slupce a artyčoky. Vše osolíme a opepříme. Podlijeme trochou vody, promícháme, nandáme na talíř a pokapeme olivovým olejem.

Zdroj: FRITO MALORQUIN; Teď vaří  šéf! III – TV Prima http://www.iprima.cz/ted-vari-sef-iii-recepty-na-menu-ze-3-dilu#null [On-line 20.10.2015]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.