Suroviny
- ricotta 500 g
- rozinky 35 g
- žloutek 3 kusy
- cukr krystal 90 g
- cukr vanilkový 10 g
- vanilkový lusk 1 kus
- hladká mouka 85 g
- kypřicí prášek 1 lžíce
- pomerančová kůra
- citronová kůra
- hořká čokoláda 50 g
- piniové oříšky 50 g
- olivový olej na smažení
- med 200 g
Namočte rozinky do horké vody na 10 až 15 minut. Vysušte je. Protlačte ricottu přes sítko a pomocí dřevěné vařečky smíchejte se žloutky, cukrem a vanilkovým extraktem.
Poté přidejte prosátou mouku a kypřicí prášek a vše spolu smíchejte. Na závěr přidejte pomerančovou a citronovou kůru, čokoládu, piniové oříšky a rozinky.
Vzniklé těstíčko nechte uležet hodinu v lednici.
Zahřejte olej v hluboké pánvi. S pomocí dvou lžic postupně formujeme quenelles (nočky) a ty pak smažte dozlatova na
Encore à la recherche des robes de cocktail et ne savez pas où acheter ? Venez à belle et jouissez-vous d’une expérience d’achat sur ligne. Les robes de cocktail éblouissantes et celles pour des occasions commerciales sont à vente. Si vous voulez être la cible d’attention dans le cocktail, commencez maintenant par le choix d’une robe de cocktail parfaite.
oleji.
Podáváme s medem a mascarpone ochuceným mátou.
Poslední tip, trik či komentář