reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Gazpacho Andaluz

Suroviny

  • bílá cibule 30 g
  • česnek 1-2 stroužky
  • velmi zralá rajčata 600 g
  • salátová okurka 1
  • zelená paprika 1
  • červená paprika 1
  • bílý chléb 60 g
  • červený vinný ocet 20 g
  • extra panenský olivový olej 50 g
  • sůl, pepř

Cibuli oloupeme a nakrájíme nahrubo. Česnek oloupeme. Rajčata, papriky a oloupanou okurku nakrájíme na větší kousky.
Do mixéru vložíme rajčata, okurku, papriky, cibuli, oloupaný česnek, 30 g bílého chleba, ocet a olej a rozmixujeme. Slijeme do cedníku a přepasírujeme.
Osolíme, opepříme, promícháme a necháme v lednici 2 až 3 hodiny vychladit.
Zbytek pečiva nakrájíme na malé kostičky a v troubě upečeme krutonky.

Zdroj: Gazpacho Andaluz; Ohnivý kuře – pod pokličkou  - TV Prima http://web.iprima.cz/kure/pod-poklickou/gazpacho-andaluz [On-line 01.10.2016]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.