reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Frittelle di ricotta di miele

Suroviny

  • ricotta 500 g
  • rozinky 35 g
  • žloutek 3 kusy
  • cukr krystal 90 g
  • cukr vanilkový 10 g
  • vanilkový lusk 1 kus
  • hladká mouka 85 g
  • kypřicí prášek 1 lžíce
  • pomerančová kůra
  • citronová kůra
  • hořká čokoláda 50 g
  • piniové oříšky 50 g
  • olivový olej na smažení
  • med 200 g

Namočte rozinky do horké vody na 10 až 15 minut. Vysušte je. Protlačte ricottu přes sítko a pomocí dřevěné vařečky smíchejte se žloutky, cukrem a vanilkovým extraktem.
Poté přidejte prosátou mouku a kypřicí prášek a vše spolu smíchejte. Na závěr přidejte pomerančovou a citronovou kůru, čokoládu, piniové oříšky a rozinky.
Vzniklé těstíčko nechte uležet hodinu v lednici.
Zahřejte olej v hluboké pánvi. S pomocí dvou lžic postupně formujeme quenelles (nočky) a ty pak smažte dozlatova na

Encore à la recherche des robes de cocktail et ne savez pas où acheter ? Venez à belle et jouissez-vous d’une expérience d’achat sur ligne. Les robes de cocktail éblouissantes et celles pour des occasions commerciales sont à vente. Si vous voulez être la cible d’attention dans le cocktail, commencez maintenant par le choix d’une robe de cocktail parfaite.

oleji.
Podáváme s medem a mascarpone ochuceným mátou.

loading...

Vložit komentář

 

 

 

Můžete využít tyto HTML tagy

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


6 × = padesát čtyři


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.