reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Fusilli s ricottou

(2 porce)

  • 400 g těstovin fusilli
    400 g vesuvských rajčat
    1 kelímek ricotty
    pár lístků bazalky
    1 lžíce strouhaného parmazánu
    2 stroužky česneku
    olej extra virgin
    sůl

Fusilli uvaříme v osolené vodě. V pánvi na olivovém oleji orestujeme česnek, přidáme nakrájená rajčátka a necháme povařit. Jakmile rajčata změknou, česnek odstraníme a přidáme ricottu, podlijeme vodou z těstovin a zredukujeme. Na závěr promícháme omáčku s těstovinami, přidáme natrhané lístky bazalky, podle chuti dosolíme a při servírování posypeme trochou strouhaného parmazánu.

Zdroj: S Italem v kuchyni iprima TV Prima MakroFusilli con ragú di ricottahttp://www.sitalemvkuchyni.cz/recept/Fusilli-con-ragu-di-ricotta/

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.