reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Gaspacho s koriandrovým pestem

Na 4 porce:

  • 2 papriky červené,
  • 6 rajčat ,
  • 1/2 salátové okurky,
  • 2 stroužky česneku,
  • sůl, pepř,
  • cukr,
  • 4 lístky bazalky,
  • 2 kompotové broskve,
  • 500 ml tomatového džusu,
  • 100 ml šťávy z broskvového kompotu,
  • pár kapek červeného tabasca

na dohotovení:

  • 1 paprika,
  • 1 rajče,
  • 1/2 lžíce másla,
  • 1 kompotovaná broskev

Papriky, rajčata a salátovou okurku nakrájíme na menší kusy a vložíme do mixéru.
Přidáme česnek, sůl, pepř, cukr, lístky bazalky, kousky broskve, tomatový džus, šťávu z broskvového kompotu a tabasco. Vše řádně rozmixujte a propasírujeme přes cedník. Umixovanou polévku dáme vychladit do lednice. Jednu papriku a jedno rajče nakrájíme na malé kostičky. Lehce je orestujeme na pánvi. Kostičky orestované zeleniny rozdělíme do talířů a zalijeme vychlazenou polévkou. Ozdobíme plátkem kompotované broskve.

Zdroj: TV Nova Tescoma s chutí http://tescoma.nova.cz/clanek/novinky/gaspacho-s-koriandrovym-pestem-16-7-2009.html

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.