reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Gazpacho

(8 – 10 porcí)

  • 700 g sterilovaných rajčat
    100 g cibule
    2 dcl olivového oleje
    1 dcl červeného vína
    30 g česneku
    chilli paprička
    mletá sladká paprika
    cukr
    sůl
    pepř

na ozdobení:

  • kysaná smetana
    salátová okurka
    barevné papriky
    černé olivy
    čerstvá bazalka

Ve velké nádobě smícháme naložená rajčata s olivovým olejem, červeným vínem, najemno nasekanými chilli papričkami, sladkou paprikou, trochou pepře, česneku, cukru a soli. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, vše důkladně rozmixujeme a dáme vychladit. Servírujeme s nokem kysané smetany, ozdobené drobnými kostičkami barevných paprik, salátové okurky, černých oliv a lístkem bazalky.

Zdroj: Česká televize Kuchařská pohotovost http://www.ceskatelevize.cz/porady/10169912986-kucharska-pohotovost/recepty/145-gazpacho/

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.