reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Gazpacho panák

Ingredience

  • 1 žlutá paprika
  • 6 žlutých rajčat
  • 1 červené rajče
  • ½ okurky
  • 2 stroužky česneku
  • 1 jarní cibulka
  • Sůl
  • Pepř
  • 100 ml 100% rajčatové šťávy
  • 1 malá cibule
  • 1 lžíce červeného octa
  • Estragon
  • Petržel
  • Lžíce olivového oleje
  • Lžička cukru
  • Chilli omáčka

Okurku oloupeme, zbavíme semínek a dáme do mixéru. Přidáme jarní cibulku, klasickou cibuli, rajčata, petržel, papriky, estragon, petržel a cukr. Zalijeme šťávou z rajčat, olivovým olejem a octem a začneme mixovat. Následně polévku osolíme a opepříme, zakápneme chilli omáčkou a ještě jednou promixujeme. Nakonec ji vychladíme v lednici.

Zdroj: Gazpacho panák; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2345-gazpacho-panak/ [On-line 31.01.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.