reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Gratinované kousky ryb

Na 4 porce potřebujeme:

  • 400 g tresky,
  • 2 lžíce olivového oleje,
  • 2 snítky tymiánu,
  • 200 g sterilovaných krájených rajčat,
  • 2 šalotky,
  • 4 stroužky česneku,
  • tymián,
  • listové těsto,
  • mouka na podsypání

Tresku nakrájíme na kousky. Do zapékacích misek vlijeme olivový olej. Přidáme rajčata, podrcený česnek a šalotku. Pak do misek rozdělíme kousky ryby. Osolíme, opepříme, pokapeme citronovou šťávu a vsypeme pokrájený tymián.

Těsto rozválíme, vykrojíme z něj díl dvojnásob velký než je zapékací miska. Okraje misky potřeme olejem. Těsto dáme na povrch zapékací misky. Přimáčkneme k okrajům. Dáme péct do trouby vyhřáté na 220 stupňů Celsia.

Zdroj: TV Nova Tescoma s chutí http://tescoma.nova.cz/clanek/novinky/gratinovane-kousky-ryb-15-6-2010.html

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.