reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Grilovaný steak nejen s malinovým dipem

Potřebujeme:

  • 2 plátky hovězího z vysokého roštěnce
  • hrubě mletý černý pepř
  • 1 lžíci rostlinného oleje
  • mořskou sůl
  • kousek špeku na potření roštu

Plátky vyzrálého roštěnce necháme alespoň 4 hodiny odležet při pokojové teplotě. Maso dobře osušíme. Před grilováním ho posolíme a opepříme. Plátky naklepeme jen zlehka klouby prstů. Mezitím rozehřejeme gril a rošt potřeme špekem. Plátky roštěnky položíme na rošt a grilujeme z jedné strany 5 minut, z druhé stačí 4 minuty (středně propečené) nebo z každé strany přidáme 1-2 minuty (dobře propečené). Maso položíme na teplý talíř a lehce potřeme olejem.

Zdroj: Grilovaný steak nejen s malinovým dipem; TV Nova U Haliny v kuchyni  http://halina.nova.cz/clanek/recepty/grilovany-steak-nejen-s-malinovym-dipem.html [On-line 07.06.2015]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.