reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Hadrová polévka se sušenými houbami

  • 2 l masového vývaru
  • 250 g kořenové zeleniny
  • hrst sušených hub
  • cibule
  • 2 vejce
  • polohrubá mouka
  • smetana
  • máslo
  • sůl, pepř, kmín, polévkové koření
  • zelená petrželka

V masovém vývaru uvaříme zeleninu a cibuli doměkka, zvlášť povaříme sušené houby. Zeleninu rozmixujeme ve vývaru a přidáme vývar z hub. Houby jemně nasekáme. Připravíme si „hadry“: Na másle uděláme jíšku, přidáme houby a dvě vejce. Vše dáme do polévky, zalijeme smetanou, ochutíme a přidáme nasekanou petrželku.

Zdroj: TV Prima  http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/hadrova-polevka-se-susenymi-houbami [On-line 31.3.2011], citace

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.