reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Halinina rehabilitovaná hašé

Potřebujeme:

  • 75 dkg upečeného bůčku
  • 25 dkg vařeného hovězího masa
  • 6 včerejších rohlíků
  • 2 dcl vývaru
  • 2 dcl mléka
  • 6 stroužků drceného česneku
  • 1 lžičku mletého černého pepře
  • 1 lžičku majoránky
  • sůl

Pokud chcete vzít na milost opomíjenou haši z pečeného masa, připravte si kostičky tvrdších rohlíků a zalijte je vývarem a mlékem. Tekutinu, která se během 5 minut nevsákne, slijte. Maso nakrájejte a rozkutrujte nebo namelte. V míse promíchejte maso s rohlíky, česnekem a kořením . Osolte a dejte ve formě péct, dokud se okraje haše nezačnou oddělovat od stěn formy a povrch nezezlátne. Trvá to při střední teplotě asi hodinu.

Zdroj: Halinina rehabilitovaná hašé; TV Nova U Haliny v kuchyni  http://halina.nova.cz/clanek/recepty/rehabilitovana-hase.html [On-line 11.11.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.