reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Horká čokoláda s rumem a chili na aztécký způsob

4 porce

  • 1 kávová lžička třtinového cukru
  • mléko
  • Čokoláda
  • chili papričky
  • 2-3 cl rumu

Do sklenice na teplé nápoje dáme trochu třtinového cukru. Na cukr nalijeme dobře uleželý jamajský rum. Zalijeme rozehřátou čokoládou. (Na obalu se bezpodmínečně podívejme, zda čokoláda prošla tepelnou úpravou. Pokud ano, nesmíme ji rozehřívat nad vodní lázní, protože tuk, který čokoláda obsahuje, by se rozpustil a vytekl). Vše smícháme. V moždíři si roztlučeme pár chili papriček, jejichž malou část nakonec i s troškou jadérek na čokoládu nasypeme.

Zdroj: TV paprika Čokoládový příběh http://tvpaprika.hu/cs/receptek/20090818/4675

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.