reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Hot dog s grilovanou krkovicí v medové hořčici

8 porcí

  • 100 ml medové hořčice
  • 1 svazek koriandru
  • 6 lžic panenského olivového oleje
  • mletý pepř
  • sůl
  • 1 kg krkovice bez kosti vcelku
  • 2 červené cibule
  • 8 velkých rohlíků na hot dog nebo malých baget
  • 4 kyselé okurky
  • 2 rajčata
  • medová hořčice
  • kečup

Z hořčice, sekaného koriandru, pepře, soli a oleje vymícháme marinádu, kterou dobře vmasírujeme do masa a necháme odležet alespoň dvě hodiny.

Krkovici vložíme do grilu a ze všech stran opečeme. Ztlumíme a pozvolna dopečeme.

Červenou cibuli nakrájíme na kolečka a opečeme na grilu.

Rohlíky prokrojíme, otevřeme a ohřejeme na grilu. Poté potřeme vnitřek rohlíků hořčicí, poklademe plátky rajčat a kyselé okurky. Vložíme na tenké plátky krájené maso, přidáme opečenou cibuli a zastříkneme kečupem.

Zdroj: Hot dog s grilovanou krkovicí v medové hořčici; ČT – Kluci v akci http://www.ceskatelevize.cz/porady/10084897100-kluci-v-akci/1137-recepty/?recept=1106 [On-line 24.11.2012]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.