reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Houbová nádivka

 

  • 100 g másla
  • 2 cibule
  • 500 g mražených nebo čerstvých hub
  • 2 veky nebo bagety
  • asi 1/4 litru mléka
  • 8 vajec
  • sůl, čerstvě mletý pepř
  • tuk na vymazání a strouhanka na vysypání pekáčku.

Na rozehřátém másle orestujeme dozlatova drobně nakrájenou cibuli, přidáme na kostičky nakrájené houby, osolíme je, opepříme a podusíme doměkka. Veku nakrájíme na kostičky a zalijeme je mlékem s rozšlehanými žloutky, přidáme podušené houby a lehce vmícháme ušlehaný tuhý sníh z bílků. Naplníme vymazaný a vysypaný pekáček a upečeme dozlatova.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.