reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Houbové rizoto s candátem

  • rýže Arborio
  • česnek
  • houby (dle chuti)
  • máslo
  • sůl
  • pepř
  • sušená bazalka a petržel
  • vývar
  • parmazán
  • filety candáta
  • olej
  • citron
  • pepř
  • sůl
  • tymián

Troubu předehřejeme na 180 °C, do vhodné nádoby dáme rýži a vývar a zakryjeme. Pečeme v troubě cca 40 minut, dokud se vývar nevyvaří. Na pánvi na másle orestujeme česnek a houby, osolíme, opepříme a přidáme do hotové rýže, přidáme nastrouhaný parmazán, a pokud chceme, přidáme ještě máslo, promícháme a dle chuti dokořeníme. Filety candáta pokapeme citronovou šťávou a olivovým olejem. Opepříme, posypeme tymiánem a chvilku necháme odležet. Pozvolna opečeme, nakonec osolíme.

Zdroj: Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/houbove-rizoto-s-candatem

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.