reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Houbové rizoto s candátem

  • rýže Arborio
  • česnek
  • houby (dle chuti)
  • máslo
  • sůl
  • pepř
  • sušená bazalka a petržel
  • vývar
  • parmazán
  • filety candáta
  • olej
  • citron
  • pepř
  • sůl
  • tymián

Troubu předehřejeme na 180 °C, do vhodné nádoby dáme rýži a vývar a zakryjeme. Pečeme v troubě cca 40 minut, dokud se vývar nevyvaří. Na pánvi na másle orestujeme česnek a houby, osolíme, opepříme a přidáme do hotové rýže, přidáme nastrouhaný parmazán, a pokud chceme, přidáme ještě máslo, promícháme a dle chuti dokořeníme. Filety candáta pokapeme citronovou šťávou a olivovým olejem. Opepříme, posypeme tymiánem a chvilku necháme odležet. Pozvolna opečeme, nakonec osolíme.

Zdroj: Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/houbove-rizoto-s-candatem

loading...

Vložit komentář

 

 

 

Můžete využít tyto HTML tagy

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


sedm × 2 =


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.