4 porce
- 70 dkg předního hovězího masa
- 5 dkg sádla
- 20 dkg cibule
- 4 stroužky česneku
- 5 dkg mleté papriky
- 20 dkg lusků zelené papriky
- 10 dkg rajčat
- pálivá paprika a sůl podle chuti
Maso nakrájíme na kostičky o velikosti 2,5×2,5 centimetrů. Na drobno nasekaný česnek a cibuli osmahneme do zlatova, přidáme mletou papriku, zalijeme malým množstvím vody a osmahneme na vlastní šťávu. Přihodíme maso a dál smažíme. Přidáme sůl, na drobné kousky nakrájenou zelenou papriku, pálivou papriku a rajče. Podle potřeby přilijeme malé množství vody a podusíme do měkka. Podáváme s vařenými bramborami nebo s čerstvým chlebem.
Zdroj: TV Paprika Učíme se vařit http://tvpaprika.hu/cs/node/3650
Poslední tip, trik či komentář