reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Hovězí guláš

4 porce

  • 70 dkg předního hovězího masa
  • 5 dkg sádla
  • 20 dkg cibule
  • 4 stroužky česneku
  • 5 dkg mleté papriky
  • 20 dkg lusků zelené papriky
  • 10 dkg rajčat
  • pálivá paprika a sůl podle chuti

Maso nakrájíme na kostičky o velikosti 2,5×2,5 centimetrů. Na drobno nasekaný česnek a cibuli osmahneme do zlatova, přidáme mletou papriku, zalijeme malým množstvím vody a osmahneme na vlastní šťávu. Přihodíme maso a dál smažíme. Přidáme sůl, na drobné kousky nakrájenou zelenou papriku, pálivou papriku a rajče. Podle potřeby přilijeme malé množství vody a podusíme do měkka. Podáváme s vařenými bramborami nebo s čerstvým chlebem.

Zdroj: TV Paprika Učíme se vařit http://tvpaprika.hu/cs/node/3650

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.