reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Hovězí líčka na červeném víně dušená se zeleninou, bramborové pyré, ledový salát

Suroviny

  • sůl
  • hovězí líčka 1 kg
  • pepř
  • mrkev 4 ks
  • cibule 2 ks
  • celer 1/2
  • červené víno 200 ml
  • bobkový list 2 ks
  • sádlo
  • nové koření 6 kuliček
  • tmavá jíška na zahuštění
  • brambory 750 g
  • smetana 125 ml
  • pažitka
  • mléko 200 ml

Hovězí líčka omyjeme, osolíme, opepříme, dáme na rozpálené sádlo, přidáme dvě mrkve nakrájené na kostky, cibuli, celer, podlijeme červeným vínem, přidáme bobkový list, nové koření, a dusíme pod pokličkou doměkka. Zbylé dvě mrkve si uvaříme v osolené vodě doměkka a pak nakrájíme na kostičky až do hotové šťávy.
Měkké maso vyjmeme z hrnce, slijeme šťávu, zeleninu vyhodíme, do šťávy přidáme zvlášť nakrájenou mrkev na kostičky a omáčku zahustíme tmavou hotovou jíškou, v případě potřeby dosolíme.

Många gifta vinter nu. Oss hur man väljer brudklänning, en av anledningarna med inomhus och utomhus stil, är många brudar form utesluten utom vinterbröllop . Varje brud vill visa upp ett vackert Brudtärna klänningar,
Bramborové pyré: Brambory uvaříme v osolené vodě doměkka, poté scedíme, rozmixujeme tyčovým mixérem, přidáme mléko, opět rozmixujeme, přidáme smetanu a mixujeme tak dlouho až máme nadýchanou kaši. Ozdobíme pažitkou a můžeme podávat.

Zdroj: Hovězí líčka na červeném víně dušená se zeleninou, bramborové pyré, ledový salát; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/hovezi-licka-na-cervenem-vine-dusena-se-zeleninou-bramborove-pyre-ledovy-salat  [On-line 01.10.2016]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.