reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Hovězí tataráček na celozrnném chlebíčku

Ingredience

  • 250 g hovězí svíčkové
  • 2 lžíce hořčicového oleje
  • Sůl
  • Pepř
  • 1 šalotka
  • 3 okurčičky cornichons
  • Celozrnný chléb
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 4 ks královské kapary
  • 8 polovin polosušených cherry rajčátek

Maso nasekáme najemno a dáme do misky. Šalotku oloupeme, nakrájíme a vsypeme k masu. Ještě přidáme nadrobno nakrájené okurčičky a zakápneme hořčičným olejem. Ochutíme solí, pepřem a promícháme.

Na rozpálený olej položíme plátky chleba a opékáme. Až budou opečené, naskládáme je na velký talíř.

Z tataráčku pomocí lžiček vytvoříme noky, které položíme na opečené chleby. Ozdobíme kaparou a rajčátkem.

Zdroj: Hovězí tataráček na celozrnném chlebíčku; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/1688-hovezi-tataracek-na-celozrnnem-chlebicku/ [On-line 20.01.2014]

Nelze komentovat.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.