Ingredience
- 250 g hovězí svíčkové
- 2 lžíce hořčicového oleje
- Sůl
- Pepř
- 1 šalotka
- 3 okurčičky cornichons
- Celozrnný chléb
- 1 lžíce olivového oleje
- 4 ks královské kapary
- 8 polovin polosušených cherry rajčátek
Maso nasekáme najemno a dáme do misky. Šalotku oloupeme, nakrájíme a vsypeme k masu. Ještě přidáme nadrobno nakrájené okurčičky a zakápneme hořčičným olejem. Ochutíme solí, pepřem a promícháme.
Na rozpálený olej položíme plátky chleba a opékáme. Až budou opečené, naskládáme je na velký talíř.
Z tataráčku pomocí lžiček vytvoříme noky, které položíme na opečené chleby. Ozdobíme kaparou a rajčátkem.
Zdroj: Hovězí tataráček na celozrnném chlebíčku; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/1688-hovezi-tataracek-na-celozrnnem-chlebicku/ [On-line 20.01.2014]
Poslední tip, trik či komentář