4−6 porcí
- 600 g hovězí kýty
- 1 lžíce „sweet chilli“ omáčky
- 1 šalotka
- 1 lžíce dijonské hořčice
- 1 lžíce worcesterské omáčky
- 1 lžíce sójové omáčky „light“
- špetka drceného kmínu
- špetka sladké papriky
- čerstvě mletý pepř
- sůl
- 8 krajíců chleba
- olej na smažení
- (podle chuti česnek)
Maso umeleme a smícháme s uvedenými ingrediencemi podle své chuti. Krajíce chleba opečeme z obou stran dozlatova. Můžeme je lehce potřít stroužkem česneku. Podáváme s listovým salátem.
Zdroj: Hovězí tatarák; ČT – Kluci v akci http://www.ceskatelevize.cz/porady/10084897100-kluci-v-akci/1137-recepty/1231-hovezi-tatarak/ [On-line 07.04.2013]
Poslední tip, trik či komentář