reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Hovězí vývar s kapáním

  • 3-4 morkové kosti
  • sůl
  • 10 dkg mrkve
  • kousek celeru
  • cibule
  • petržel
  • libeček nebo kadeřavá petržel

Morkové kosti pečeme v troubě asi 30 minut, poté vložíme do hrnce s vodou a vaříme s připravenou kořenovou zeleninou. Dle chuti přidáváme sůl, koření či jiná dochucovadla.

Kapání

  • 20 g másla
  • 1 vejce
  • 60 g krupice
  • sůl
  • lžíce polévky

Máslo dobře rozmícháme s vejcem, polévkou a solí. Přimícháme krupici a hmotu necháme asi 15 minut stát. Potom lžící vykrajujeme menší noky, které zavařujeme do mírně vroucí polévky.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.