reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Hrášková polévka

  • máslo
  • 1,5 nakrájené cibule
  • 600 g hrášku
  • 750 ml kuřecího vývaru (může být i z kostky)
  • smetana ke šlehání
  • bazalka
  • minimozzarella
  • sůl a pepř na dochucení

Na másle zpěníme cibulku a zalijeme ji vývarem. Přidáme hrášek a vaříme do změknutí. Odstavíme z plotny, přimícháme smetanu, zamícháme dvě hrsti bazalky. Tyčovým mixérem rozmixujeme, dochutíme. Podáváme ozdobené mozzarellou.

Zdroj: Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/hraskova-polevka

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.