reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Hráškový krém

  • zelený hrášek 500 g
  • voda 200 ml
  • žloutky 2 kusy
  • instantní jíška 1 dávka
  • česnek 3 stroužky
  • zakysaná smetana 250 ml

Mražený nebo čerstvý hrášek uvaříme ve vodě doměkka, poté rozmixujeme a zahustíme jíškou. Do krému přidáme prolisovaný česnek, žloutky, rozmíchané se smetanou přidáme už do horké hotové polévky a dále už nevaříme.

Zdroj: Hráškový krém; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/hraskovy-krem [On-line 19.6.2012]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.