reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Hráškový krém

Ingredience

  • mražený hrášek 1 balení
  • uzené kosti 300 g
  • mléko 150 ml
  • hladká mouka na zahuštění 1 dávka
  • smetana na vaření 100 ml
  • sůl 1 špetka

Nejprve dáme uvařit uzené kosti. Když se vyvaří, vyndáme je a do uzeného vývaru vsypeme sáček mrazeného hrášku, který vaříme, dokud nezměkne. Pak polévku rozmixujeme a zahustíme mlékem, v němž jsme dobře rozmíchali hladkou mouku. Necháme provařit a v závěru přilijeme smetanu na vaření a dochutíme. Chceme-li, aby byla polévka sytější, můžeme ji podávat s opraženou houstičkou.

Zdroj: Hráškový krém; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/hraskovy-krem-4 [On-line 22.09.2013]

Nelze komentovat.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.