reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Hráškový krém s bagetkou

  • čerstvýnebo mražený hrášek 1 balení
  • olej 2 lžíce
  • anglická slanina 5 plátků
  • domácí vývar 1.5 l
  • hladká mouka 2 lžíce
  • smetana 250 ml
  • sůl 1 špetka
  • pepř 1 špetka
  • polévkové koření 1 lžička
  • strouhaný sýr 50 g
  • bazalkový olivový olej 1 lžíce
  • bageta 1 kus

Připravím si zásmažku z oleje a mouky, v druhém hrnci uvařím hrášek. Jakmile je měkký, přeliju ho do hrnce se zásmažkou, domácím vývarem a rozmixuju. (Jíšku a vývar si ještě schovám na houbovou omáčku.) Přidám koření a smetanu.

Během přípravy polévky si dám na plech do trouby nakrájenou bagetu, která se zapéká s anglickou slaninou, sýrem a bazalkovým olivovým olejem.

Zdroj: Hráškový krém s bagetkou; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/hraskovy-krem-s-bagetkou [On-line 13.3.2012]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.