Suroviny:
- 1 vejce
- 2 str. česneku
- 1 šalotka
- 100 g másla
- 300 g mraženého hrášku
- sůl, pepř
- topinky nebo toasty
- 100 g zelených fazolek
- 1 červená paprika
- olivový olej
- hráškové klíčky
Šalotku orestujeme na olivovém oleji. Přidáme hrášek, podlijeme troškou vody, osolíme, opepříme a 5 min. povaříme. Následně rozmixujeme.
Na pánvi rozpustíme máslo, dáme fazolky, česnek a orestujeme. Na topinky namažeme hráškový tatarák, ozdobíme vajíčkem, paprikou, petrželkou, orestovanou šalotkou a hráškovými klíčky.
Zdroj: Hráškový tatarák; TV Barrandov Babica vs Sapík http://www.barrandov.tv/babica-vs-sapik/recepty#sec-info [On-line 30.03.2016]
Poslední tip, trik či komentář