reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Hrstková polévka

  • 4 druhy luštěnin: čočka, hrách, fazole, kroupy
  • uzené vepřové koleno
  • sůl
  • pepř

Luštěniny necháme namočit ve vodě den předem. V den vaření vezmeme uzené vepřové koleno a dáme ho uvařit do tlakového hrnce.

Když se uvaří, vyndáme ho, necháme trochu vychladnout a maso pokrájíme na kostičky. Do vývaru pak přidáme namočené luštěniny, osolíme, opepříme, vsypeme nakrájené uzené koleno a necháme povařit.

Zdroj: TV Prima: http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/hrstkova-polevka [On-line 2.2.2011], citace

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.