reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Hustá masová polévka se zeleninou

  • 200 g libového vepřového masa
  • 2 lžíce oleje
  • 1 lžička masového extraktu
  • 2 cibule
  • 1 mrkev
  • 200 g brambor
  • 100 g pórku
  • 4 lžíce sekané petrželky
  • Sůl, pepř

Maso nakrájíme na centimetrové kostičky. V hrnci rozpálíme 1 lžíci oleje a maso na něm za častého obracení opečeme dozlatova. Přilijeme 750 ml horké vody, necháme vzkypět a pod poklicí vaříme asi čtvrt hodiny mírným varem. Mezitím si oloupeme cibuli, mrkev a brambory, nakrájíme na kostky a postupně osmahneme na troše oleje. Pórek očistíme, nakrájíme na centimetrové plátky a omyjeme. Zeleninu přidáme k masu a společně vaříme do změknutí. Na závěr polévku dochutíme solí a pepřem a přikrytou necháme několik minut odstát.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.