reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Italská domácí borůvková zmrzlina

  • borůvky 500 g
  • pískový cukr 4 lžíce
  • vanilkový cukr 2 balení
  • neslazené tatra mléko 2 balení
  • oplatka a čerstvé borůvky na ozdobu 5 kusů
  • smetany ke šlehání 150 ml

 

Omyté borůvky rozmixujeme s cukrem, vanilkovým cukrem, Tatra mlékem a zjemníme šlehačkou.

Hmotu nalijeme do nádoby a necháme zmrazit.

Zdroj: Italská domácí borůvková zmrzlina; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/italska-domaci-boruvkova-zmrzlina-0 [On-line 12.10.2012]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.