reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Jablečný kompot

4 porce

  • 4 jablka
  • 400 ml bílého vína
  • 100-150 g cukru
  • 1 lžíce škrobu
  • celá skořice
  • hřebíček

Oloupaná jablka zbavená jádřinců nakrájíme na kostky, vložíme do hrnce s vínem, cukrem, celou skořicí a hřebíčkem a uvaříme do poloměkka. Pak zahustíme škrobem, rozmíchaným v troše studené vody, provaříme a necháme vychladit.

Zdroj: Česká televize Kuchařská pohotovost http://www.ceskatelevize.cz/porady/10169912986-kucharska-pohotovost/recepty/217-jablecny-kompot/

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.