reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Jahodová amoleta

4 porce

  • 4 vejce
  • 1 polévková lžíce mouky
  • 1 polévková lžíce cukru
  • 3 polévkové lžíce mléka
  • čerstvé jahody

Vajíčka rozmícháme s moukou, cukrem a mlékem. Těsto nalijeme na pánev a po obou stranách dozlatova opečeme. Nemíchejme!

Jahody rozpůlíme a položíme na jednu polovinu upečené amolety, potom ji přeložíme a nakonec posypeme práškovým cukrem.

Zdroj: TV Paprika recepty http://tvpaprika.hu/cs/node/3811

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.