reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Jahodová polévka s jahodovým tatarákem

Ingredience

  • 1 kg mražených jahod
  • 100 g cukru
  • 100 ml portského vína
  • 250 ml vody
  • 200 g čerstvých jahod
  • Citron
  • Máta
  • Cukr
  • Vanilková zmrzlina

Začneme přípravou polévky. Mražené jahody s cukrem a trochou vody rozvaříme. Rozvařené jahody potom rozmixujeme a dáme do lednice.

Jahodový tatarák uděláme z krájených jahod, cukru, citrónové šťávy a máty.

Při servírování dáme do středu talíře tatarák a zmrzlinu a okolo nalijeme jahodovou polévku ochucenou portským vínem.

Zdroj: Jahodová polévka s jahodovým tatarákem; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2730-jahodova-polevka-s-jahodovym-tatarakem/ [On-line 20.06.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.