reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Jahodové carpaccio s mátovo-limetovou omáčkou

Ingredience

  • 400 g jahod

Na omáčku:

  • 1 limetka
  • Moučkový cukr
  • Máslo
  • Máta

Na mousse:

  • 100 ml 40% smetany na šlehání
  • 80 g bílé čokolády

Jahody na carpaccio nakrájejte na plátky a rozložte je na talíři. Rozpusťte si máslo, vmíchejte limetkovou šťávu a cukr, přidejte nasekanou mátu a omáčku nechte rozležet. Ve vodní lázni rozpusťte bílou čokoládu a ze smetany udělejte šlehačku. Tu potom smíchejte s čokoládou.

Zdroj: Jahodové carpaccio s mátovo-limetovou omáčkou; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2616-jahodove-carpaccio-s-matovo-limetovou-omackou/ [On-line 07.05.2014]

 

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.